Soaré imorgon

Åt jordgubbar med grädde idag med min lillebror och min kära mor. Så himla gott! :D Imorgon är det sommarsoaré, och jag ska vara med och spela kung i teatern.
Haha, som Julia säger: Du ser ut som en präst i din klädsel.
Jag ska nog sova nu. Jag ska upp tidigt imorgon och vara i skolan till klockan nio på kvällen. Plus att jag får finbesök efter det.. ;) Lista ut vem det är ni! ;)

Ute med Julia nyss :)



Bilderna är i miniatyrer så det är bara att klicka på dem så blir dom stora. :)
Min och Julias
rosa, söta, underbara och roliga kväll. Förutom att hon tappade bort
sitt cigarettpaket någonstans på vägen som hon/vi inte hittade på vägen tillbaka..

För övrigt idag så började jag kl 13.00 men slutade dock 16.00.
Efter skolan gick jag och Julia till Norrtälje pizzerian. Sjukt goda pizzor dom har där!
Sen åkte vi hem till Julia och hon skulle byta om till sin rosa outfit! Åkte hem till
mig där efter och hämtade gottigott gott saker hemma hos mig och så bytte jag
också om. Sen drog vi till bryggan. :)

dålig uppdate, jag vet förlåt

Förlåt för dålig uppdate. Har varigt för lat och haft ont om tid.
Har inte vart i skolan idag förutom en stund lite senare för att jag skulle göra ett prov som gick förvånande bra faktiskt. :) Riktigt stolt över mig själv!
Tiden rann över idag.. och jag som skulle hinna med att duscha. Får bli imorgon..
För övrigt ska jag nog kanske vara med ronja imorgon. Men jag får se hur det blir efterson jag har känt mig dålig på sista tiden. :(

Nu ska jag tog sätta på en film och sova faktiskt. Puss! ♥

solariumet idag :)

Har precis duschat och solat solarium. somnade i solariumet, haha. Jag vaknade av att mamma knackade på dörren in till där jag låg och solade. Slutade med att jag skulle resa mig upp och jag slog huvudet i övre delen av solariumet.. Kände mig lite idiotisk då faktiskt.. :P Men men det är sånt som händer. hihi :)



Men jag ska sova nu puss

fuck the old times


Promenad precis

Har precis vart ute på en promenad, det var sjukt skönt, ska börja göra det varje dag tror jag!

rabarberpaj nu :)

Idag åkte familjen med mera  gokart! Det var extremt kul och jag kom 3a. ;) efter det så åkte mina syskon hem. Så nu har vi precis ätit middag och nu ska  vi äta rabarberpaj! :D

puss♥

jag blev tvingad till att lägga upp denna bild när jag såg den
så himla söt alltså. Det är min Almedina när vi gick i 8an!


Flyttat ;)

Nu knackade just mamma på min dörr, hörde ni? jag har egen dörr! ;) Jag flyttade  upp i lilla stugan igår med mig själv. :)
Hoppas på lite sällskap snart! :(
Men som sagt så knackade mamma nyss, och hon vill att jag går upp eftersom min syster med familj och bror med flickvän är här. Så jag får väl klä på mig och käka lite frukost och bli lite mera social mot dom! :)

puss

helt slut efter igår

Det var som sagt fest igår, den var både bra och dålig. Snack med polisen, dansade, hade kul, skrattade, grät.. nej men vi levde livet helt enkelt. :) Men det var helt okej, förutom att det spårade mot slutet... menmen. Efter blev det donken i norrtälje. Sen hemgång!
Idag = sova, dricka vatten och SOVA.

Har tyvärr inga bilder från igår, men vi hade riktigt kul och hade ändå vart för upptagna för att ta bilder. ;)


vad gjorde ni igår?


puss♥

fest fest fest!!

Nu ska jag åka hem till alme och tagga te fest med henne och Ronja. :) Ska ha riktigt kul ikväll. Förlåt för dålig uppdate. :( !

PARTY PÅ G!

mysig kväll

Idag blir nog den mysigaste kvällen jag kommer ha med mig själv på länge. Ligger i sängen, och brevid mig så har jag levande ljus och en varm te kopp! :)
Och så snackar jag med världens underbaraste person.. :D
Nej jag ska nog koll lite film nu.


I'm lovin' it! ↓


tittat film klart!

Har precis tittat på film och planerar helgen som kommer med en massa folk! :)

Saknar min Linda!

hihi, busigt värre!

Gjort en massa nytta! :D

Känns som att jag bara gjort nytta idag faktiskt! Hihi :D
Kolla här:

  • Jag gick upp ganska tidigt och städade hela huset åt mamma och pappa
  • Jag har gjort hela min matreligions uppgift klar
  • Jag har beställt bal klänning till balen som jag är superglad över (hoppas på att den ska komma så snart som möjligt, det står att den ska komma senast onsdag)

det känns riktigt skönt nu faktiskt!


moahaha, åt glass med felicia hemma hos mig här om dagen :)

frukost!

Sitter och äter frukost i köket och tittar på tv samtidigt! :)
Mamma, Pappa och Daniel har åkt iväg på match som daniel ska spela. Så jag är hemma ungefär till i eftermiddag helt själv. Skulle vart mera trevligt med sällskap. Aja.. :)

Nu ska jag äta klart, vad ska ni hitta på idag? ♥

Kvällar som såna slår ingen..

Dagen igår behöver vi inte tala om. Hade galet kul och ni får se lite få bilder istället! :)

(det är miniatyrer så det är bara att klicka på bilderna så får ni se dem stora)
Lägger inte upp mer bilder än såhär. Det spårade ;)

Idag åkte jag hem från linda vid ett tiden och åkte direkt hem. Sen åkte jag in till Norrtälje igen och tittade på bio med Sara och Fredrik. :) Nu ska jag kolla på tv och ha det riktigt mys med mig själv. puss ♥

skön dag

Förlåt för att jag hart vart dålig på att uppdatera. Jag har haft fullt upp idag. Jag var i skolan, sen fick jag sluta tidigare, vart jätteglad faktiskt! :) Sen så träffade jag en kompis.
Åkte lite senare hem och pluggade till hemkunskapen och åt faktiskt riktigt god mat här hemma idag! Kommet faktiskt inte ihåg vad det heter.. Aja, nu sitter jag här. Men ska faktiskt sova nu. Imorgon blir det till att vara med Linda som jag sov hos i helgen som var. Hoppas att det blir en bra kväll imorgon. Hoppas att jag hinner blogga imorgon bitti innan jag åker iväg med bussen. Men vi får se, lovar ingenting. Ska inte skriva för mycket nu. Vad händer för er i helgen? Några förslag? puss



ÅÅh, saknar dig sara. Vi måste hitta på nånting snart!

Godnatt

Funderar på att ta på en film och ligga och mysa en massa med mig själv, och tänka på dig och hur det blir nu. ♥

almedina & jag

 

natti, puss


Sommardag!

Är hemma från Norrtälje nu. Hade matte nationella idag, hoppas verkligen att det gick bra för mig nu! Efter skolan idag så träffade jag en kompis Linda.
Kolla gärna in hennes blogg, http://www.theroadoflife.devote.se/ :)
Vi satte oss i parken och åt kladdkaka, har tyvärr inga bilder från det. Men vi hade det riktigt mysigt!
Nu ska jag ta och städa undervåningen och käna lite pengar :) hihi :D

DAGENS.



Lite uppdate och bilder från spexet

Sitter och kollar på big brother just nu. Kände mig dålig som jag gjorde igår också. Yr och ont i huvudet. Hoppas det är bättre imorgon. Plus att jag har sovmorgon till kl 9 istället för kl 8. ;) haha.
Inte så mycket att komma med.
Men jag lovade att
jag skulle lägga upp lite bilder från spexfotot. Här kommer det!









↓ ¡Till dom som fortfarande undrar vad jag och Almedina var!


Jag och Almedina skulle vara typ som militärer, vi hann inte fixa kläder till det, så det blev svart. Jag tycker faktiskt att vi typ ser ut som sotare! haha! Menmen. Så är det, nu har ni svaret!

Sovit hos Almedina inatt!

Nu sitter jag hemma hos Almedina, sov här inatt. Vi har haft det underbart kul tillsammans! Nu ska jag bara vänta på att Almedina ska göra sig i ordning klart. Sen ska jag dra ner till stationen och träffa kompisar. :)
Ha det suuper så hörs vi!

Hade spexfoto igår btw. Men de bilderna kommer upp när jag kommer hem ikväll. :)






haha, så fina jag o Almedina är! :)

fantastisk helg

Har haft en helt underbar helg med dom BÄSTA. Nu ska jag bara sitta och ta det lungt med mamma o titta på tv med henne :) . puss!

Sjuk?!

Åkte från skolan tidigare idag runt kl 12 pga att jag inte kände att jag mådde så bra. Sen åkte jag med mamma in för att vi skulle på möte tillsammans. Nu sitter jag och kollar nyss på Hell's kitchen med mig själv! :)

puss

Sov hos Almedina igår

Sov hos Almedina i natt, nu ska vi dra oss till skolan. Kanske sover här inatt också. :) Det blir träning för mig och sara idag så jag kanske inte kommer blogga på ett tag. pusss♥

hemma tidigare idag

blev att jag kom hem tidigare idag, pga att sara ändrade sig om träningen, vi får ta det imorgon i stället. Jag sover hos Almedina ikväll istället :) pusspåde

Första skoldagen

Jag är i skolan nu på min första lektion. Jag hann knappt göra mig i ordning imorse eftersom jag försov mig och mamma väckte mig halv sju när min buss går fem över sju. :(

Hoppas det blir en bra första dag idag i skolan i alla fall! :)
puss


Första skoldagen imorgon

Det är skola imorgon, så tror jag ska sova faktiskt. Första skoldagen. Undra vad man ska sätta på sig för kläder eftersom alla mina kläder har jag ju nästan haft med mig och dom har ju inte hunnit tvättas.. :( ja ja . Vi får se. Kram god natt! :)
puss

Bloggsvar

ilmlns frågesida

Har precis skaffat bloggsvar. Riktigt smidigt hoppas jag att det blir. Ställ en massa hög med frågor så besvarar jag dom! :)




Det är bara att klicka på bilden "Fråga mig på bloggsvar" eller i rutan som ni ser till höger, där är det bara att ställa en fråga eller också bara ge en kommentar. puss!

Bilder från festen i Fredags

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från i fredags då det var fest, har faktiskt inga bilder från Valborg, men men.



På studsmattan


Felizia som hade festen bland annat, och Tobbe


Folk!


Felizias kille David och en annan kille


Fredrik, jag och Sara Fredriks tjej!

Inte så många bilder, men i alla fall några.
puss

helgen

I fredags var det fest hos en kompis. Helt sjuk kväll alltså. Men det var riktigt kul faktiskt! :) Åkte dit så man var där runt 7, men åkte in till norrtälje vid halv 12 igen och somnade hos en kompis. :)
Dagen efter var det ju valborg. Jag, Sara och Fredrik drog till Rodmansö men vi åkte in med fältarna tillbaka till norrtälje ochblev avsläppta på gyllene gåsen. Sen åkte vidare till ett annat ställe och festade lite. Sen blev det hemgång till Sara :) Mår inte så himla bra, funderar på att sova faktiskt..

puss

RSS 2.0