Vad gör ni på valborg? Förslag tack!

Nu är jag hemma från Sara, men ska dit imorgon igen. Imorgon är det torsdag och då ska vi bara sitta hemma och ta de lungt hos henne. Hennes kille är ju där nu också! :) På fredag blir det party, och vi ska ha sååå kul! :D


Fredrik & Sara :)


Valborg

Vad händer på valborg folket?
Jag har ingen aning om vad jag ska göra på valborg, jo en sak vet jag och det är att jag ska ha kul! Det ska jag verkligen ha, plus att jag ska vara med Fredrik, Sara och eventuellt en annan kompis till Fredrik. Det blig nog en awesome dag! Men vi måste ju hitta nånting att göra också! :)

Förslag?

puss

Om man kallar en person fjortis så ska man veta vad en fjortis är

Om man kallar en person för fjortis, då ska man fan veta vad en fjortis e.

Fine, man kanske skojar eller driver. Men varför i helvete ska man kalla en person för fjortis om man inte är det? En fjortis kallas sig vara en person som har mycket smink osv. Om man har på sig en tröja där de står "I <3 ME" på så är man också tydligen en fjortis? Vadå..? man kanske älskar sig själv? de e fan inge fel med det, de e bara possetivt. En kille som klassas för fjortis, har enormt med hårvax i håret, vadå..? bara för att han vill fixa sitt hår som de flesta killar vill, e man fjortis då? Att ha snoddar på benen kan jag anse vara onödigt, men va inte de bara en "trend" man skulle ha "just då"? En tjej som sminkar sig, ett ex. Hon har foundation, eventuellt puder, rouge, kanske eyeliner och mascara. En sminkning som jag kan kalla vanlig. Vadå e man fjortis då, då kan du börja kalla min 39 åriga mamma för fjortis också!

Det sägs att ordet "fjortis" inte har något med åldern att göra, men varför kallar ni då inte en gammal kvinna för fjortis istället för en ungdom? Att en tjej som sminkat sig på morgonen det är en vanlig sak anser jag. Och att sen komma till skolan och och bli kallad för fjortis så blir tjejen bara irriterad.

Klart att jag kallat folk för fjortis osv, de tänker jag inte stryka under stolen med. Men jag skriver det här för att jag tycker att de e onödigt att kalla en tjej/kille för fjortis som inte är det. Lär känna personen innan man ska öppna sin käft.


va händer idag?

Nu är jag hemma hos sara, jag har ingen aning om vad som händer idag! PANIK?!
Vet faktiskt inte om jag ska åka hem idag eller inte.. Nu är ju Fredrik, saras kille här så dom ska väl få ha de lite myspys med varandra när han är här nu. :) va snäll jag är.. :)

Imorgon händer det grejer får jag hoppas! Shit på fredag blir der fest och därefter, **** *** ** *****! ;) 
 
Puss på det!

packa osv,

Var hos mormor igår och hade det trevligt, men ja kunde haft det trevligare igår.. :P jag somnade också hos mormor, men nu är jag hemma igen! :) Satte precis på mig shorts och tänkte ut å sätta mig i solen efter att jag packat klart.
Tror att jag drar till Sara idag och sover där. Imorgon ska vi två bada i eriksdal eller vad det hette?



puss

Idag blir det Norrtälje

Godmorgon! Idag ska jag åka in till Norrtäje och somsagt försöka med att byta min foundation som skulle hetat "64 - Antique Beige", men den jag fick heter "65 - Summer Beige".

Funderar på vilken buss jag ska åka in med eftersom jag inte har en aning om när affärerna öppnar och stänger idag, och jag vet inte när "min man" Marcus kan träffa mig, beroende på när han vaknar..

Det finns ju fler senare tider.. Men då tror jag att de börja stängt. Ska ju till mormor senare, och vi ska vara där kl 18.00. Så jag vet inte om jag orkar åka hem i mellan häller. Vi får se hur det blir, in ska jag i alla fall.. tror jag ?!

Puss!

GLAD PÅSK!

Nu sitter man här helt osminkad, riktigt skönt faktiskt.. men funderar på att göra mig i ordning och vakna till lite. Har precis planerat min vecka lite och det ser rätt så chill ut faktiskt! Imorgon är det lördag och då ska jag till min mormor och morfar och äta middag, mysigt det!

Här kommer lite bilder från igår när tvillingarna badade.. + att William hoppade e efter ett tag och sedan lämnades själv!




hehe, så söta!

Nu kommer lite bilder på vad jag fick idag! :)

En jätte fin skjal(hur det nu än stavas, brunkräm från mamma
och ett superfint armband från Therese också! :) Sedag fick jag
600 kr som skulle gå till kläder från mamma och pappa.


Sen fick jag en massa godis, hjälpa mig att äta upp det ?

pusspåer! Och GLAD PÅSK!

lov, och släkten är här!

Nu är det påsklov och min syster med man och alla de tre barnen har kommit hem till oss! :) Imorgon kommer min bror med sin flickvän också. :) det blir nog bra. På lördag ska jag till mormor på middag, sen får vi se vad som händer.. ;)


hihi en knas osminkad bild på mig! ;)


sushi!

Efter skolan idag så åkte jag och mamma o kollade på skor och köpte ett par convers , sen köpte vi lite påskgodis till min systers barn som kommer i helgen. Sen så köpte mamma och jag sushi, det var riktigt gott. Har hunnit med en massa nu.
Är ju sjuk nu också så de e riktigt jobbigt. Men annars så e det bra, sitter och planerar och peppar mig själv för att gå på fest dagen INNAN valborg oh samma dag ;) .. Menmen. :P här ligger vi i ! :D

Idag ;)



härlig dag

Helluu, idag vaknade jag lite sent ungefär vid 12-13 tiden, det va riktigt skönt faktiskt! :)gud vilket fint väder de varigt!  Låg o solade med min blivande fru ute på altan sen åkte hon hem runt 15 tiden. Jag har laddat min moppe med el! :D O sen har jag testat den lite, den gick finfint!
Nej tror jag ska hjälpa mamma med att damsuga där uppe o nere, sen städa båda toaletterna o få pengar! :)


en knaas bild på mej!

puss

Är med sara :D

Sitter hemma hos sara och har precis ätit nudlar! :) Igår låg man på sjukhuset pga en sak, men de va inge farligt. Ska va lite social med Sara. Men hörs ikväll! :)

singel, jaa

Ja precis, ni kanske vet, kanske inte. Men ja jag har gått å blivigt singel. Nu slipper ni undra! :)

Måste plugga plugga plugga! Men jag orkar verkligen inte, får verkligen sätta mig å göra det i alla fall snart! :(
pussar

negerbollar eller chokladbollar?

Sov hos ida igår för att jag skulle få lite sovmorgon idag p g a att vi skulle bada med klassen.
Så idag har jag vart å badat och bara vart hemma. Och jag har bakat negerbollar! :)
Jag vill ta upp det!

Är det fel att säga negerbollar?
Jag tycker inte att det är det eftersom det hette det från första början? varför ska inte vi få ha kvar våra ord som de va innan? Varför ser negrar negativt på det om vi kallar det negerbollar. Jag tycker att det är fel och jag tänker inte säga chokladbollar, för det är ju inte ens choklad i, det är ju kakao i ju, eller har jag missat något? Å NEJ, det är inte "negrar" i dom häller, men det hette de först. Så det varigt kommer det förbli! :) Så här tycker jag iaf.



hehe, hittade en gammal söt bild på sara och mig :)

puss

Är i tullinge

Sitter hemma hos Ida med Tina och har precis ätit frukost. Lite sent, men hällre sent än aldrig! ;) Dom tog hål i tungan igår så jag sitter och retar dom hela tiden pga att dom lespar! :D det är riktigt kul faktiskt. Men jag vet hur det känns..!
Dom fick äta soppa som frukost och jag satt där med rostad macka. Lite kul.. :P

Vi har inga direkta planer för dagen vad jag vet, bara att jag ska reta dom lite mer. ;)
Jo vi ska åka från ida till tumba en snabbis idag och köpa hårfärg till Tinas lilla utväxt osv. Imorgon blir det hemgång och sooova! :)


Här e vi alla på en "uunderbar" bild :P

Alla: Vad händer ikväll?

Puss

tack vare fredrik!

Tack fredrik. Jag vet att jag inte uppdaterat nånting på senaste tiden. Jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid. Tack vare Fredrik min underbara vän kommer det här inlägget upp idag, precis just nu! :)


En helt nytagen bild idag! :)


puss, ♥

RSS 2.0